Concert Nazareth in Romania (Update)

de Morrison

Concert Nazareth in Romania (Update)

Celebra formatie Nazareth urmeaza sa ajunga in Romania pentru a sustine un concert incendiar pe data de 26 aprilie 2009 la Arenele Romane din Bucuresti, dand astfel curs invitatiei companiei KOMPAS EVENTS.

Spectacolul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al trupei, The Neuz ce a fost lansat in februarie 2008 la Hamburg proiect care se suprapune cu aniversarea a 40 de ani de existenta.

Turneul 40th. Anniversary Tour, inceput in Suedia la data de 25 Ianuarie 2008 in peste 18 tari din 3 continente care continua si in 2009 datorita succesului extraordinar de care se bucura trupa. Trupa rock care va urma sa deschida evenimentul va fi anuntata ulterior.

UPDATE: Biletele la concertul NAZARETH pot fi achizitionate incepand cu data de 22 Decembrie 2008 online pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro . In Bucuresti biletele se vand in reteua Diverta, in incinta hotelului Ibis (sediul bilete.ro). Pretul biletelor este de 80 RON, 90 RON (la locatie). Mai multe informatii despre eveniment puteti obtine accesand site-ul www.kompasevents.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook