Doar 150 de bilete ramase pentru concertul Nazareth la Bucuresti

de Buvnitz

Doar 150 de bilete ramase pentru concertul Nazareth la Bucuresti


Nazareth, una dintre legendele rock ale anilor 70, revine in Romania pentru un concert ce va avea loc pe data de 27 ianuarie, la aniversarea a 4 ani de Hard Rock Cafe la Bucuresti.

In acest moment au ramas mai putin de 150 de bilete disponibile! Organizatorii recomanda achizitionarea lor in timp util! Exista foarte mari sanse ca evenimentul sa fie sold-out.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor.

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.

Trupa Nazareth a facut istorie in anii 70 cu piese precum Love Hurts si Dream On, iar pe 27 ianuarie ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, Big Dogz. La eveniment va fi prezent si fostul vocal Iron Maiden, Blaze Bayley, iar in deschidere va canta Trooper.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook