Reduceri pentru concertele T-Rex si Blaze Bayley in seara recitalului Nazareth

de RuXia

Reduceri pentru concertele T-Rex si Blaze Bayley in seara recitalului Nazareth


Concertul Nazareth de vineri 27 ianuarie 2012 este primul eveniment din seria Classic Rock Nights si marcheaza patru ani de existenta a Hard Rock Cafe-ului din Bucuresti.

Pentru a celebra succesul evenimentului si cei patru ani de Hard Rock Cafe, doar in seara de 27 ianuarie si exclusiv din Hard Rock Cafe se vor putea achizitiona, bilete cu 30% reducere pentru concertul T.Rex, urmatorul eveniment din seria ce isi propune sa aduca nume legendare intr-o locatie de traditie. Acesta va avea loc pe 29 martie.

Britanicii au facut istorie pe scena glam in anii ‘70, iar in prezent continua sa aiba o activitate bogata. T.Rex a sustinut doar in 2011 peste 50 de concerte in Europa, iar showurile lor sunt considerate adevarate portaluri de calatori in timp, ei recreand, la fiecare show atmosfera incinsa si patimasa a concertelor glam din miezul anilor 70. Orice reprezentatie include hituri precum: “Ride a White Swan”, “Hot Love”, “Jeepster”, “Get it On”, “20th Century Boy”, “Children of the Revolution”, “Telegram Sam”, “Metal Guru”.

In seara aniversara de 27 ianuarie, in Hard Rock Cafe se va afla si Blaze Bayley, fostul solist vocal ar formatiei britanice Iron Maiden. Pentru a saluta prezenta sa, doar in seara respectiva si exclusiv in Hard Rock Cafe, se vor comercializa si bilete cu 30% discount pentru concertul pe care Blaze il va sustine la Bucuresti pe 23 martie.

Se anunta o seara “old school”, ce va include atat piese din perioada in care a activat alaturi de Iron Maiden cat si melodii de pe albume mai recente, lansate sub titulatura Blaze ori Blaze Bayley.

Maine seara, spectatorii sunt asteptati in Hard Rock Cafe incepand cu ora 19.00, iar accesul cu aparatura foto si video nu este permis.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook