Solistul Nazareth a suferit un accident vascular

de Ana-Maria Gavrila

Solistul Nazareth a suferit un accident vascular


Potrivit ziarului Gazet Van Antwerpen, Dan McCafferty, solistul trupei Nazareth, a suferit un accident vascular si se afla intr-un spital din Elvetia pentru recuperare.

La varsta de 67 de ani, McCafferty s-a prabusit luna trecuta in timp ce se afla pe scena intr-un concert in Canada, ceea ce a dus la anularea tuturor datelor ramase din turneul desfasurat de Nazareth pe teritoriul american.

Vineri, 23 August, cei de la Nazareth au aparut pe scena Summerdays Festival din Elvetia, alaturi de Krokus si Joe Cocker, insa concertul scotienilor a fost intrerupt intrucat McCafferty avea dificultati in a respira. Nazareth urmai sa concerteze pe data de 25 August in cadrul Vostertfeesten Festival in apropiere de Bree, in Belgia, unde erau headlinerii serii, cu Uriah Heep, Albert Hammond, Chris Thompson si Alvin Stardust pe aceeasi scena.

Organizatorul festivalului Vostertfeesten a declarat "Solistul Dan McCafferty ase afla intr-un spital din Elvetia in urma unui accident vascular. Cel de-al doilea intr-o perioada foarte scurta... Nu avem suficient timp sa gasim o alternativa, insa restul trupelor vor urca pe scena conform programului."

Nazareth nu au facut inca nicio declaratie oficiala privind sanatatea lui McCafferty, insa trupa are programate in noiembrie o serii de concerte, inclusiv o aparitie la festivalul Hard Rock Hell.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook