Ultimele bilete reduse la Nazareth sunt disponibile pana duminica

de RuXia

Ultimele bilete reduse la Nazareth sunt disponibile pana duminica


Cei care au lasat achizitionarea biletului pentru concertul Nazareth pe ultimul moment au sansa sa beneficieze de un discount de 15% din pretul biletului, de astazi pana duminica!

Promotia este valabila din

12 pana in 15 ianuarie

si este disponibila in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor.

Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.

Trupa Nazareth a facut istorie in anii 70 cu piese precum Love Hurts si Dream On, iar pe 27 ianuarie ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, Big Dogz. La eveniment va fi prezent si fostul vocal Iron Maiden, Blaze Bayley, iar in deschidere va canta Trooper.

Incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate tanarului pictor Catalin Achim, multiplu laureat al concursurilor nationale si internationale de profil. Trei dintre cei prezenti la concert vor pleca acasa cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate intr-o urna la intrare, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook