Neaera - Ours Is The Storm (piesa noua)

de Alex Warheart

Neaera - Ours Is The Storm (piesa noua)


Dupa ce a semnat de curand cu Metal Blade Records, grupul german de melodic death Neaera, se pregateste sa lanseze anul acesta un nou album, "Ours Is The Storm". Pana ca discul sa ajunga pe piata, mai precis in data de 4 martie, formatia a oferit spre ascultare fanilor piesa ce da si titlul viitorului album.


"Ours Is The Storm" poate fi ascultata pe METALHEAD mai jos.


Materialul a fost inregistrat alaturi de Alexander Dietz in studiourile Chemical Burn, bucurandu-se de o productie de exceptie. Legat de mastering, acesta a fost asigurat de Tue Madsen (Antfarm Studio), pe cand coperta albumului, disponibila aici, a fost realizata de catre un bun prieten al formatiei, Markus Ruf.


Ours Is The Storm tracklist:


01. The Deafening
02. Ours Is The Storm
03. Decolonize The Mind
04. Through Treacherous Flames
05. Ascend To Chaos
06. Walk With Fire
07. My Night Is Starless
08. Black Tomb
09. Between Us And Annihilation
10. Slaying The Wolf Within
11. Back To The Soul
12. Guardian Of Ashes


Legat de "Ours Is The Storm" si de cele mai noi realizari ale formatiei, grupul a declarat: "Ne simtim mandri de noul material discografic si de toata munca pe care am depus-o in aceasta perioada. Speram ca si voi sunteti la fel de nerabdatori precum suntem noi."


"Noul album este cel mai stralucit inregistrat de noi, din punct de vedere al sunetului - cuprinde o multime de elemente. Vrem sa ne intrecem pe sine si sa va oferim tot ce este mai bun voua!"
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate:

Cele mai citite