Biografie Needtobreathe



Needtobreathe

Genuri muzicale:
AlternativeChristianPost grunge

Trupe similare:
Linkin Park  Vita de Vie  Evanescence  Korn  Coma  Green Day  Paramore

Needtobreathe este o trupa americana de rock din Seneca, Carolina de Sud.

Piesa 'More Time' a aparut pe coloana sonora a filmului 'P.S. I Love You'. Multe alte piese Needtobreathe au mai fost folosite de catre emisiunile de televiziune sau in filme.

Membri:

Bear Rinehart – voce, chitara, pian
Bo Rinehart – chitara, voce
Seth Bolt – bass, voce
Joe Stillwell – tobe, voce

Discografie:

The Feature, 2001 (Independent)
Fire EP, 2004 (Independent)
The Turnaround EP, 2004 (Independent)
Daylight, 2006 (Sparrow/Lava/Atlantic)               
The Heat, 2007 (Atlantic/Word)
The Outsiders, 2009 (Atlantic/Word)

Needtobreathe

www.needtobreathe.net
www.myspace.com/needtobreathe



Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook