Concert Negative Core Project in bar Hand din Iasi

de Chaos Lore

Concert Negative Core Project in bar Hand din Iasi


MetalSupport va invita duminica, 6 martie, in Bar Hand din Iasi. Va asteptam in bar incepand cu ora 20.00, ora de acces pentru public.

Incepand cu ora 21.00, pe scena vor urca:

Negative Core Project
Open Fire
Vile Obsession


Bilet: 10 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Negative Core Project

http://www.myspace.com/negativecoreband

O trupa inca tanara dar promitatoare, Negative Core a devenit un proiect care are tendinta sa imbine mai multe stiluri de metal, de la metal-core la grind dar pastrand o baza de death. Atmosfera creata de ei este una destul de brutala iar mesajele transmise se invart in jurul conditiei umane, in special.

Open Fire
http://www.myspace.com/openfireromania

Directia urmata de Open Fire este metalul extrem in mesaj, critic la adresa reprezentarii idealizate, conformiste, indoctrinate si manipulator-distorsionate a realitatii si totodata extrem in executie prin utilizarea tehnicilor ce-si au radacinile in death, black si thrash metal.

Vile Obsession
http://www.myspace.com/vileobsession

Formata in anul 2007, formatia Vile Obsession este rezultatul imbinarii mai multor stiluri de metal extrem. Un mix de sonoritati moderne, sound-ul trupei poate fi categorisit ca fiind brutal, tehnic, dar si melodic pe alocuri

Locatia: Bar Hand
Adresa: Bd. Stefan cel mare Nr 14, Et 2, IasiDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook