"Save The f*****g Puppies" de la Negative Core Project in premiera pe 24 ianuarie, la B52

de Cristi Nedelcu
Sambata, la B52, in cadrul IN(K) MUSIC WE TRUST vom viziona in premiera videoclipul "Save The f*****g Puppies" de la Negative Core Project, primul single de pe noul album al trupei - "Silence is Betrayal", programat pentru lansare anul acesta.

"Videoclipul piesei “Save the f*****g puppies”, ca si conceptul intregului album, reprezinta un mesaj de trezire. Clipul are la baza material video cules de la evenimentele din decembrie 2011 -ianuarie 2012 din Bucuresti, de la protestele legate de Rosia Montana si Pungesti din 2013, dar si de la Kiev din perioda ianuarie 2014 - aprilie 2014. Ideea s-a conturat atunci cand am inceput sa inregistram pentru albumul „Silence is Betrayal” si am decis sa filmam clipul acestei prime piese. Am vrut sa ne ancoram cat mai mult si mai dur in realitatea contemporana si ca urmare, facem referiri multe la natura societatii in care traim sau la faptul ca expresia „usor de manipulat” tinde sa devina un termen cheie in CV-urile tinerelor generatii. Nu credem nici pe departe ca detinem solutia schimbarii sau adevarul absolut, ci incercam sa exteriorizam dorinta de progres - atat instrumental, cat si liric. Va asteptam la bairam pe 24 ianuarie sa va dati cu parerea si sa stam la un pahar de vorba, in compania celor de la ZOB, The Krytonite Sparks si a lui DJ Jiji. La Multi Ani DARK Side cu totu’!" spune FLip, Negative CORE Project.

Primul concert din 2015 NEGATIVE CORE PROJECT va avea loc pe 13 februarie, in Fabrica, alaturi de Cap de Craniu, C.O.D. si First Divison.

Show-ul, marca Promusic Events, Darkside Booking Academy si Maximum Rock isi propune sa scoata iubitorii de muzica din amorteala, oferindu-le cateva prestatii exceptionale din partea unor trupe care stiu sa faca atmosfera.

Concertul incepe la ora 21:00, iar band support-ul va fi 20 de lei.

Detalii event http://on.fb.me/1J0E4ZfDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook