Concert Negura Bunget in Oldies Pub Sibiu

de Chaos Lore

Concert Negura Bunget in Oldies Pub Sibiu


Luni, 5 decembrie 2011, Negura Bunget, Carpatica si Kultika vor concerta la Sibiu, in Oldies Pub Live Music. Concertul face parte din turneu mondial aniversar de 15 ani, "Transilvanian Legacy".

Intrare: 15 lei.

Eveniment prezentat de Axa Valaha si Transilvania Rock Society.

Cum 2011 marcheaza 15 ani de existenta pentru Negura Bunget, a venit momentul ca formatia sa-si extinda prezenta de-a lungul unor teritorii noi.

"Suntem mandrii sa anuntam ca Negura Bunget va celebra aceasta aniversare printr-un turneu mondial, programat pentru partea a doua a anului 2011, dar si pe tot anul 2012", a declarat trupa.

Intitulat simbolic Transilvanian Legacy, acest turneu va purta formatia si mesajul ei in unele din cele mai indepartate colturi ale pamantului.

In decembrie, ca parte a turneului, Negura Bunget va sustine cateva concerte speciale in Romania si in cateva orase europene, cu un setlist multimedia extins, ce va cuprinde atat piese vechi, unele cantate acum in premiera, cat piese noi de pe deja anuntata trilogie Transilvana, toate pe un fundal video integral.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook