Inia Dinia paraseste Negura Bunget

de Buvnitz

Inia Dinia paraseste Negura Bunget


Inia Dinia, cunoscuta drept clapara formatiei Negura Bunget, a emis urmatorul comunicat:

Acesta nu este un comunicat oficial Negura Bunget iar dorinta mea este sa-l tratati ca un mesaj personal.

Astazi, 07.02.2013 am decis sa parasesc formatia Negura Bunget, o trupa unde mi-am inceput activitatea ca si colaborator pentru concerte live - incepand cu 2007 - inca de pe vremea cand Huppogramos si Sol Faur activau ca si membri oficiali. Dupa plecarea celor doi am devenit membru oficial, clapar, iar dupa plecarea lui Ageru Pamantului am preluat si partea de instrumente traditionale.

Au fost sapte ani frumosi in urma carora n-am niciun regret. Insa simt ca a venit timpul sa merg pe calea mea.

Doresc sa urmez o alta directie muzicala, sa creez ceva nou, un proiect personal la care am inceput sa lucrez inca de acum 2 ani. Este diferit de tot ce am compus in Negura Bunget pana in acest moment. In acelasi timp, doresc sa-mi continui studiile la Academia de Muzica iar apoi sa urmez o cariera in muzica de film, un domeniu de care am fost pasionata inca de cand eram mica.

Sunt in continuare deschisa catre colaborari, asa cum am fost si in perioada in care am activat in Negura Bunget.

La final doresc sa multumesc tuturor celor cu care am avut placerea si onoarea de a canta in Negura Bunget, oameni care au avut un rol important in formarea mea, atat ca muzician cat si om.

Vestea vine la mai putin de o saptamana dupa ce solistul Chakravartin si-a anunta plecarea. Declaratia sa o puteti citi aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook