LANSARE NEGURA BUNGET - OM

de Morrison

LANSARE NEGURA BUNGET - OM
Vineri 27 octombrie de la ora 21:00 va invitam in Club Old School - Preoteasa (CCS) la lansarea probabil a celui mai asteptat material discografic al ultimilor 5 ani:


Va fi un concert de peste doua ore care va include piese de pe noul album NEGURA BUNGET dar si piese mai vechi ale trupei.

Pretul unui bilet este de 15 RON. Biletele se pot procura incepand cu 10 octombrie la Bucharest Metal Nights 6. Intrarea limitata la 500 de persoane asa ca grabiti-va sa procurati biletele. Deja mare parte din cei care si-au procurat bilete la BMN6 si-au manifestat interesul si in biletele la lansarea NEGURA BUNGET asa ca daca veniti pe 10 octombrie puteti prinde bilete ! Daca vor mai ramane bilete le puteti gasi in fiecare zi in Club Utopia dupa ora 19:00. In ziua concertului biletele costa 20 RON.Nu va fi nici o trupa de deschidere, concertul fiind unul exclusiv NEGURA BUNGET.

Materialul discografic va fi un DIGIPACK ( CD + DVD ) si se va gasi la vanzare in ziua cocnertului la un pret special pe care il vom anunta ulterior (in jur de 50 RON). Lansarea acestuia oficiala va avea loc chiar pe 27 octombrie prin Code66 (Italia). Acesta cotine piese doar in limba romana !

Material promotional - afise, flyere, spoturi radio si tv - curand !


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook