Negura Bunget anuleaza concertul de luni din Sibiu

de Chaos Lore

Negura Bunget anuleaza concertul de luni din Sibiu


Negura Bunget au anulat concertul care ar fi trebuit sa aiba loc in aceasta seara in Oldies Pub din Sibiu.

Trupa a transmis urmatorul mesaj:

"Din pacate, concertul din aceasta seara s-a anulat, solistul vocal al trupei Negura Bunget fiind grav bolnav. II dorim insanatosire grabnica si speram sa ii revedem cat mai curand la Sibiu. Astazi, incepanc cu orele 20:00, va invitam, insa, la Rock Party, sa-l sarbatorim pe "Mos Nicolae" cum stim noi mai bine ;)"

Negura Bunget se afla momentan intr-un turneu mondial aniversar de 15 ani, Transilvanian Legacy.

Cum 2011 marcheaza 15 ani de existenta pentru Negura Bunget, a venit momentul ca formatia sa-si extinda prezenta de-a lungul unor teritorii noi. Suntem mandri sa anuntam ca Negura Bunget va celebra aceasta aniversare printr-un turneu mondial, programat pentru partea a doua a anului 2011, dar si pe tot anul 2012. Intitulat simbolic Transilvanian Legacy, acest turneu va purta formatia si mesajul ei in unele din cele mai indepartate colturi ale pamantului.

In decembrie, ca parte a turneului, Negura Bunget va sustine cateva concerte speciale in Romania si in cateva orase europene, cu un setlist multimedia extins, ce va cuprinde atat piese vechi, unele cantate acum in premiera, cat si piese noi de pe deja anuntata trilogie Transilvana, toate pe un fundal video integral.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook