Neil Young boicoteaza Starbucks

de Alin Pildner

Neil Young boicoteaza Starbucks


Cunoscut pentru reactiile civice, Neil Young a declarat ca boicoteaza reteaua comerciala Starbucks si solicita fanilor sai sa faca acelasi lucru.

Aceasta reactie vine ca raspuns la decizia companiei de a se alia cu gigantul agrochimic Monsanto intr-un proces impotriva statului Vermont.

Actiunea din instanta se refera la atacarea unei noi legi, care nu este pe placul Monstanto, si care spune ca producatorii de alimente care folosesc OMG (organisme modificate genetic) sa specifice acest lucru pe eticheta.

Intr-o postare de pe site-ul oficial, Neil Young a solicitat fanilor sa stea departe de lantul de cafenele: "Monsanto isi permite sa nu dea doi bani pe ceea ce gandim - insa, ca o companie expusa publicului, Starbucks se pozitioneaza cu totul altfel. Daca generam indeajuns de multa atentie, putem forta Starbucks sa isi retraga sustinerea acestui proces si apoi si alte companii vor face la fel".


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook