Neil Young isi anuleaza concertul din Tel Aviv, din motive de securitate

de Alin Pildner

Neil Young isi anuleaza concertul din Tel Aviv, din motive de securitate


" Neil Young and Crazy Horse" si-au anulat evenimentul care trebuia sa aiba loc pe 17 iulie, in parcul Hayarkon, din capitala Israelului, in urma conflictelor violente dintre israelieni si palestinieni.

Cu toate ca la primul concert al artistului de dupa anii '90 se vandusera deja 30.000 bilete, la sugestia politiei locale, pentru a preintampina orice probleme in randul spectatorilor, s-a ales aceasta varianta.

Referitor la aceasta situatie, Young a declarat ca regreta ca nu mai poate veni in fata fanilor sai si ca isi doreste sa revina cat mai curand si sa cante pentru Israel si Palestina pe timp de pace.

Neil Young a promis ca va face donatii catre "Louse Tillie Alpert Youth Music Center of Israel" si "Heartbeat" - doua institutii care ii invata pe israelieni si palestinieni sa cante impreuna.

Mai multi artisti au boicotat Israelul, alegand sa nu mai cante in aceasta tara, ca raspuns la modul in care israelienii trateaza Palestina, cel mai vehement in acest sens fiind Roger Waters, fostul membru Pink Floyd.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook