Chitaristul Nevermore in turneu cu Annihilator

de Morrison

Chitaristul Nevermore in turneu cu Annihilator
Jeff Loomis, chitaristul Nevermore, s-a alaturat trupei Annihilator in actualul turneu al acestora din urma. Chitaristul a cantat impreuna cu Annihilator piesa Clown Parade, pe data de 22 septembrie in Japonia, la Club Citta in Tokyo.

Loomis a inregistrat recent o varianta solo a piesei Clown Parade, care este inclusa pe albumul Metal al celor de la Annihilator, aparut in 2007 la SPV Records.

Chitaristul Steve Smyth a anuntat in mod oficial despartirea sa de Nevermore. Motivul invocat de acesta au fost divergentele aparute intre el si restul membrilor trupei atat pe plan profesional, cat si personal.

Chitaristul spune ca decizia a apartinut ambelor parti.

Solistul vocal al trupei Nevermore, Warrel Dane, va intra in studio pentru a incepe inregistrarile la albumul sau solo de debut care va aparea undeva la inceputul lui 2008. El a declarat ca pana acum a scris 8 piese, iar cateva chiar alaturi de Matt Wicklund (fost chitarist in HIMSA).


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook