Jason Newsted: Metallica au sprijinul meu orice ar face

de Ana-Maria Gavrila

Jason Newsted: Metallica au sprijinul meu orice ar face


Solistul Newsted i-a laudat de curand pe membrii Metallica pentru faptul ca in mod constant isi asuma riscuri incredibile, lucru pe care nicio alta trupa nu ar indrazni sa il faca. Intrebat ce parere are despre noul lor film, „Through the Never”, Jason Newsted s-a aratat foarte incantat:

„M-a impresionat foarte mult. Sunt un mare fan al lor si a modului in care isi asuma in mod constant riscuri. Investesc in ei insisi, iar asta e al naibii de important! Nu e nimeni in care sa investesti atatia bani si atata munca decat in tine insuti.”

„Cei de la Metallica au sprijinul meu orice ar face. Au muncit atat de mult sa ajunga unde sunt astazi. Nu se poate sa devii o trupa atat de mare fara sa depui un efort enorm. Si sa nu-i lasati pe altii sa creada altceva. Partea stralucitoare arata frumos, dar dedesubtul acesteia se afla partea neslefuita, cea la care au muncit din greu. Sunt foarte mandru de ei.”

Jason Newsted isi aminteste cat de protectivi sunt membrii echipei Metallica, dand ca exemplu incidentul din Montreal, din 1992, cand a avut loc accidentul pirotehnic ce l-a afectat pe James Hetfield si cat de mult s-au implicat cei din echipa:

„Erau intotdeauna cu un pas inaintea ta pentru a se asigura ca poti oferi cel mai bun show” a explicat basistul. „Astfel de lucruri sunt intotdeauna cele care trebuie laudate. Lucruri care nu trebuie trecute cu vederea – de exemplu, se ne gandim la James care a suferit arsuri in Montreal. Oamenii aia au facut tot posibiliul pentru a se asigura ca nimeni nu se atinge de el, il raneste in vreun fel si ca este protejat si ingrijit in fiecare secunda.”

„Mult peste ceea ce propriul tau frate ar face in astfel de situatii. Si nu e vorba doar de James, daca cineva ar fi incercat sa faca vreun rau membrilor trupei sau sa se apropie periculos de mult, oamenii aia faceau tot posibilul sa ne protejeze.”Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: