Cartea Nightwish lansata la Artmania

de Morrison

Cartea Nightwish lansata la Artmania
Biografia oficiala a trupei Nightwish, trupa care a zdrobit piata muzicala cu succesul lor, va fi prezentata pentru prima oara in Romania la Sibiu, in cadrul ARTMANIA Festival 2007.

Fanii vor putea cumpara cartea Once Upon A Nightwish de la un stand special amenajat, in cadrul festivalului, iar basistul de la Nightwish, Marco Hietala va avea o intalnire cu fanii, duminica, 17 mai, pentru a semna cartea si a vorbi despre experienta sa alaturi de trupa finlandeza Nightwish.

Marco se va afla in Romania, la Sibiu, pentru a sustine un recital alaturi de un alt proiect al sau, trupa Tarot.

Once Upon A Nightwish este scrisa de Mape Ollila si contine istoria unei trupe necunoscute, originara din Kitee, Finlanda, care s-a dovedit a fi, in cele din urma, un fenomen muzical international.

Aceasta este povestea lor, spusa de Tuomas, Tarja, Emppu, Jukka, Sami si Marco: o poveste despre un visator pasionat de Disney si despre o diva, despre producatori excentrici, basisti blestemati, amenintari cu moartea, lupte din spatele scenei, faima si glorie, pierdere si durere, dar mai ales despre muzica ce a cucerit intreaga lume!

Mape Ollila este un editor muzical si un fan al rock-ului, care a urmarit cariera celor de la Nightwish inca de la inceput si a calatorit cu trupa in intreaga lume. Cartea Once Upon A Nightwish a fost scrisa de-a lungul a patru ani si prezinta biografia acestei trupe unice, din perioada 1996 - 2006 .

Cartea area 32 de pagini cu fotografii color, discografie si multe altele.

Programul ARTMANIA Festival 2007

Ziua de vineri, 15 iunie, ii va avea ca invitati pe Altar, Celelale Cuvinte, Haggard, iar capul de afis al zilei vor fi britanicii de la Anathema.

Sambata, 16 iunie, va fi o zi incarcata de evenimente: pe scena de la Sibiu vor urca Cargo, cu un recital special pentru ARTMANIA Festival 2007, Tarot, The Gathering, My Dying Bride si mult asteptatul cap de afis de la ARTMANIA Festival 2007, Within Temptation.

In ultima zi a festivalului, va predomina rock-ului romanesc, dar nu numai. Duminica 17 iunie vor evolua, la Sibiu, Luna Amara, Vita de Vie, After Forever si legenda rockului romanesc, Iris.

Bilete pentru ARTMANIA FESTIVAL 2007

Biletele pentru ARTMANIA Festival 2007 vor costa 55 de lei pentru ziua de vineri, 15 iunie, 75 de lei pentru sambata, 16 iunie, 15 lei pentru duminica, 17 iunie si 120 de lei pentru intreg festivalul.

Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara, pe www.bilet.ro si in magazinul Muzica din Bucuresti.

ARTMANIA Festival 2006

Prima editie a festivalului a fost un real succes, cu invitati ca HIM sau Amorphis. Editia 2006 a festivalului s-a bucurat in totalitate de un numar de aproximativ 7000 de vizitatori (public platitor de bilet, invitati, vizitatori ai altor evenimente din cadrul festivalului); au fost prezenti peste 200 de reprezentanti acreditati din presa nationala si internationala; peste 60 de artisti din Finlanda si Romania; pe baza datelor furnizate de media si a statisticilor putem considera ca a luat cunostinta de eveniment un numar de peste 3.000.000 de persoane.

ARTMANIA Festival 2007 este un proiect cultural finantat prin Programul Sibiu Capitala Culturala 2007.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: