Ce mai face Anette Olzon?

de Buvnitz

Ce mai face Anette Olzon?


Shine, albumul de debut semnat de Anette Olzon, fosta solista Nightwish - acum intrata in anonimat - poate fi ascultat via Amazon.de. Discul va fi lansat via earMUSIC, parte a grupului international Edel Group.

Videoclipul pentru Lies poate fi urmarit mai jos, material produs de Patric Ullaeus, responsabil pentru colaborari cu Dimmu Borgir, Lacuna Coil, In Flames, Sonic Syndicate, Kamelot).

CD-ul este co-produs de Anette Olzon si Johan Kronlund si se bucura de colaborari cu artisti de succes din Scandinavia: Stefan Orn si Jonas Glosser.

Albumul a fost mixat de Kronlund, Nicklas Flykt si Ronny Lahti.

Anette a oferit si cateva detalii despre album: „Sunt atat de incantata ca imi voi lansa primul meu album solo la care lucrez de ceva timp. Albumul are o tenta foarte personala cuprinzand cantece pe care le-am scris in 2009 cat si altele mai recente.'

'Mesajul predominant al materialului vorbeste despre viata care poate fi foarte intunecata si plina de greutati si tristeti, dar ai mereu la indemana optiunea de a vedea luminita de la capatul tunelului care sa te faca mai puternic, plin de energie...sa te faca sa stralucesti, indiferent de obstacole.”

anetteolzonshinecovercdDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook