FLOOR JANSEN de la NIGHTWISH lanseaza al treilea single solo, "Me Without You"

de Cristi Nedelcu

FLOOR JANSEN de la NIGHTWISH lanseaza al treilea single solo,


Cantareata olandeza Floor Jansen tocmai a lansat al treilea single solo, „Me Without You”. Piesa este continuarea la „Storm”, care a aparut in martie prin ADA, divizia Warner Music Group dedicata distributiei caselor independente si artistilor.

Acum patru luni, Floor a fost intrebata intr-un interviu pentru FaceCulture daca planuieste sa lanseze in cele din urma un album solo de lunga durata. Ea a spus: „Sunt mult mai multe melodii pregatite. Nu este inca gata un album, dar si pentru ca nu ar avea sens sa am unul. Din cauza pandemiei, exista melodii Nightwish inca nerealizate si inca de facut; Se pare ca, de fapt, o sa facem asta acum. Asa ca inainte de asta, nu pot spune: „Bine, ies cu un album solo”. Pentru ca atunci ti-ar placea sa faci mai multe spectacole [solo] si sa faci promovarea corecta si toate astea, asa ca nu mai este timp pentru asta - care este o problema de lux in sine. Dar este distractiv. De asemenea, o mare diferenta fata de muzica metal, in muzica pop — poti lansa single-uri. Nu este o lume bazata pe albume; este complet diferita.”

Jansen este cel mai bine cunoscuta ca lider in trupa de metal simfonic NIGHTWISH, o trupa cu un enorm succes international. Ca parte a trupei, Jansen a obtinut trupei doua distinctii cu No. 1 ALbum in Finlanda si mai multe distinctii de Top cinci albume in Austria, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Tarile de Jos, Norvegia, Suedia si Elvetia.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: