Nightwish au cantat fara solista Anette Olzon

de Buvnitz

Nightwish au cantat fara solista Anette Olzon


Elize Ryd (Kamelot) si Alissa White-Gluz (The Agonist) au cantat un intreg concert alaturi de Nightwish dupa ce solista Anette Olzon a fost transporatata (vineri, 28 septembrie) la spitalul Ogden din Denver, Colorado.

'Am fost in iad. Solista este la spital iar concertul a fost la un pas de a fi anulat. Multumim solistelor pentru ajutor, am reusit sa avem un show minunat! A fost un karaoke masiv din partea publicului. Suntem recunoscatori!' declara formatia.

'Anette este acum mai bine iar concertele vor continua. Mult respect pentru Alissa, Elize si publicului din Denver.'

Mult asteptata premiera a filmului Imaginaerum a fost programata pe 10 noiembrie, 2012 la Hartwall Aena din Helsinki, Finlanda unde publicul se va bucura atat de premiera filmului cat si de un concert de proportii din partea Nightwish.

Asteptat in intreaga lume, Imaginaerum ofera o lume fatastica in stilul David Lynch, Neil Gaiman si Cirque du Soleil. Filmul este un mix original intre poveste si muzica, o lume extraordinara a imaginatiei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook