Nightwish despre fosta solista

de Morrison

Nightwish despre fosta solista
Intr-un interviu realizat de publicatia Stalker, Tuomas Holopainen de la Nightwish vorbeste despre fosta solista a trupei, Tarja Turunen.

Acesta recunoaste inca o data ca piesa Bye Bye Beautiful este compusa ca o declaratie de adio pentru fosta solista a trupei. Desi este o piesa agresiva, nu a fost compusa cu ura sau resentiment. Daca ar fi fost asa, s-ar fi intitulat Bye Bye Ugly One, glumeste Holopainen. Sentimentul predominant care a stat la baza compunerii piesei a fost ceva de genul: cum de am lasat ca acest lucru sa se intample?, spune claparul trupei finlandeze.

Amaranth, noul single al formatiei Nightwish, se afla inca pe prima pozitie a topului national finlandez. Single-ul a primit deja discul de aur pentru vanzarile inregistrate in primele doua zile de la lansare.

Tuomas Holopainen, mainmanul formatiei finlandeze de metal simfonic Nightwish, le-a adresat recent fanilor intr-un interviu rugamintea de a da o sansa noului album, Dark Passion Play, care va fi lansat pe 28 septembrie la Nuclear Blast Records.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook