Nightwish lanseaza noul album in martie

de Elena Paraschiv

Nightwish lanseaza noul album in martie


"Endless Forms Most Beutiful" va fi lansat pe 27 martie 2015 in Europa, 30 martie in UK si 31 martie in Statele Unite. Anuntul a fost facut ca un cadou de Craciun pentru fanii Nightwish.

Noul album Nightwish este primul material discografic alaturi de noua solita Floor Jansen care a luat locul lui Anette Ozlon in urma cu aproximativ doi ani.De asemenea, tobosarul Jukka Nevalainen a stat departe de studioul de inregistrari din cauza unor probleme de sanatate. Kai Hahto, tobosarul Wintersun i-a tinut locul.

In februarie va fi lansat un single. "Elan" va include varianta de pe album, un radio edit dar si un alternate version, alaturi de un bonus track "Sagan".

Tot procesul inregistrarii noului material discografic a fost transformat intr-un mini-documentar cu opt parti. Asta, pentru ca fanii sa fie aproape de membrii formatiei si sa fie parte din ceea ce se numeste "Endless Forms Most Beautiful". Puteti urmari prima parte mai jos. Rock On!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook