Nightwish: Povesti din studio (video)

de Alin Pildner

Nightwish: Povesti din studio (video)Nightwish, cea mai apreciata trupa de metal simfonic, au postat doua inregistrari video, pentru a tine fanii la curent cu progresul inregistrarilor pentru noul album.


Retrasi intr-o cabana din mijlocul padurii, membrii trupei au gasit inspiratia necesara actului creativ, anuntand coagularea a nu mai putin de 12 piese, in varianta demo, care, foarte probabil, vor fi oferite publicului, in forma slefuita, anul viitor.

Cel de-al optulea disc Nightwish este preconizat sa apara in 2015, sub egida Nuclear Blast, si este primul produs de studio care o va avea pe Floor Jansen drept solista.

In noiembrie 2013, trupa a lansat "Showtime, Storytime", un DVD dublu care contine atat inregistrarea showului din cadrul Wacken Open Air 2013, precum si documentarul "Please Learn The Setlist In 48 Hours" care prezinta venirea lui Floor in trupa.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook