Piesa Nightwish inspirata de Tarja

de Morrison

Piesa Nightwish inspirata de Tarja

Tuomas Holopainen, claparul si mainmanul trupei finlandeze Nightwish a confirmat banuielile multor fani recunoscand in final ca piesa Bye Bye Beautiful a fost inspirata de fosta solista a formatiei, Tarja Turunen.

Holopainen a marturisit acest lucru intr-un interviu acordat jurnalistului Dave Ling. Piesa Bye Bye Beautiful contine versurile destul de explicite: Did you ever listen to what we played? / Did we get this far just to feel your hate? / You chose the long road but we'll be waiting. Holopainen a mai declarat ca ar fi incercat sa ia legatura cu Tarja de la despartirea ei de Nightwish, pentru o posibila impacare. Claparul spune insa ca in prezent trupa este foarte multumita de actuala solista vocala, Anette Olzon.

Tangra Mega Rock din Bulgaria a sustinut recent un interviu cu Anette Olzon, in care aceasta declara ca a trecut peste perioada in care se simtea foarte presata de catre fani ca ar inlocui-o pe Tarja.

Este constienta ca aceasta este o solista vocala foarte buna dar in acelasi timp declara ca cea mai mare parte din presiune vine chiar din partea sa pentru ca este o perfectionista si vrea ca totul sa iasa foarte bine.

Despre noul album, Anette declara ca Eva este o piesa foarte foarte diferita fata de restul pieselor de pe Dark Passion Play. Ea considera ca acesta este unul dintre cele mai heavy albume ale trupei chiar daca putem gasi si piese mai soft ca Amaranth.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook