Nine Inch Nails si Limp Bizkit reduc preturile concertelor din Europa

de Buvnitz

Nine Inch Nails si Limp Bizkit reduc preturile concertelor din Europa

Intr-un efort de a reduce pe cat posibil efectele recesiunii ce din pacate se simte si pe planul concertelor, artisti precum Nine Inch Nails, David Byrne si Lenny Kravitz au decis sa reduca pretul biletelor pentru concertele din Europa.

Astfel, cele trei trupe au apelat la Live Nation, care din acest moment vinde biletele la pretul de 15 euro. Alti artisti care au raspuns la acest apel sunt Motley Crue si Limp Bizkit.

CokeLive Peninsula 2009 (Felsziget) va reuni 18 formatii si DJ-i internationali, 18 formatii din Romania - la care se adauga 6 DJ-i autohtoni, 8 formatii si 8 Dj-i din Ungaria. Printre cei mai asteptati artisti se numara Nine Inch Nails (25 iulie) si The Prodigy (26 iulie).

Concertele vor incepe in ziua 0 - 23 iulie, in cele trei locatii, Terasa Coca-Cola, Freedom Arena si Ursus Party Tent. Pe Terasa Coke vor concerta formatiile Luna Amara, Tunderground si Tabasco.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: