Trent Reznor de vorba cu ... Trent Reznor

de Ana-Maria Gavrila

Trent Reznor de vorba cu ... Trent Reznor


Cei care au fost curiosi sa asculte bonus track-ul albumului "Hesitation Marks", intitulat "Trent Reznor in Conversation With…’ pot afla ca solistul Nine Inch Nails sta de vorba cu nimeni altul decat ... el insusi. Au existat numeroase speculatii privind cine ar putea purta acea conversatie cu Reznor, insa credem ca nimeni nu se astepta ca acesta sa isi ia singur un interviu.

"Intentia mea a fost aceea de a purta o conversatie. Urma sa alegem o persoana interesanta care sa puna intrebari interesante carora voi da raspunsuri interesate, astfel incat ascultatorii sa aiba parte de o inregistrare interesanta." In timp ideea, i s-a parut solistului din ce in ce mai putin "interesanta" ... solutia - o puteti asculta mai jos:

"Hesitation Marks" a fost lansat astazi, 3 Septembrie. Intre timp fanii Nine Inch Nails au putut urmari documentarul "Tour Exposed". O prima parte a fost facuta publica weekendul trecut:


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook