Trent Reznor despre Kanye West: "Ma bucur ca exista!"

de Ana-Maria Gavrila

Trent Reznor despre Kanye West:


De curand, Trent Reznor a uimit opinia publica prin laudele aduse noului album al lui Kanye West, "Yeezus", ce a aparut in luna iunie a acestui an. Reznor considera ca Kanye este intr-o forma maxima si se bucura ca rapper-ul exista pe scena muzicala.

"Il consider un personaj fascinant", a declarat solistul intr-un interviu acordat celor de la Spin.com, "imi place foarte mult albumul "Yeezus". Cred ca sound-ul este excelent. Nu pot sustine ceea ce reprezinta versurile sale, insa in ceea ce priveste rolul asumat de entertainer periculos pentru 2013, nimeni nu-l poate intrece. Simti tot timpul de parca e pe cale sa se prabuseasca!"
Incercand sa ofere o explicatie, Reznor a adaugat: "Chiar daca dintr-un anumit punct de vedere totul este calculat, pe alocuri pare dur si nefinisat, lucru pe care il pot aprecia. Ma bucur ca exista. Creeaza in mod constant albume care sunt cu un pas inaintea celorlalti. Este un tip foarte talentat."


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook