Courtney Love recunoaste oficial. Biletul gasit in portofelul lui Kurt Cobain este al ei

de Buvnitz

Courtney Love recunoaste oficial. Biletul gasit in portofelul lui Kurt Cobain este al ei


Politia din Seattle a ascuns timp de 20 de ani una din hartiile gasite in portofelul lui Kurt Cobain, bilet despre care s-a presupus inca de la inceput ca ar fi scris de Courtney Love.

Cert e ca acest document pare sa ofere credibilitate teoriei in care Love are legatura cu moartea lui Kurt Cobain, fie ca a fost ea sinucidere sau (asa cum multi fani ai conspiratiilor sustin) crima.

Charles R. Cross, autor al mai multor carti despre Kurt Cobain, a declarat ca Love i-a trimis un mail prin care recunoaste ca ea este autoarea biletului gasit la locul mortii. Artista a recunoscut ulterior si pe cale of'iciala:

Da, eu am scris biletul - voi nu intelegeti sarcasmul?' declara Love pentru The Guardian. 'Astfel de articole imi pun in pericol familia.'

Textul de pe acest bilet? “Do you, Kurt Cobain, take Courtney Michelle Love to be your lawful shredded wife even when she’s a b-tch with zits and syphoning all your money for doping and whoring. Will you promise to f— her at least once a week, o.k.”

Chiar si tatal lui Courtney Love e de parere ca fiica sa a avut legatura cu moartea muzicianului: 'Sunt convins ca e capabila. Nu pot dovedi a apasat pe tragaci, insa pot dovedi ca a fost implicata.

Harrison este si autorul cartii ‘Love Kills: The Assassination of Kurt Cobain.'

'Daca citesti acel biletel descoperit acum cateva zile si il plasezi langa restul dovezilor, oricine cu o oarecare judecata iti poate spune ca ceva ingrozitor s-a intamplat.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook