Dave Grohl si Corey Taylor povestesc impreuna despre Sound City (audio)

de Chaos Lore

Dave Grohl si Corey Taylor povestesc impreuna despre Sound City (audio)


Dave Grohl si Corey Taylor au fost invitati la CBS Local, unde au vorbit despre studiourile Sound City si au depanat impreuna amintiri.

Locatia este actualmente inchisa, insa este subiectul recent lansatului documentar al lui Grohl.

Dave Grohl a cantat pentru prima data sub numele Sound City Players, la lansarea documentarului sau la Sundance Film Festival.

Acesta a cantat alaturi de membrii trupei sale, Foo Fighters, iar pe parcursul prestatiei artistice s-au perindat pe scena mai multi artisti, precum Krist Novoselic, Pat Smear, Corey Taylor (Slipknot), Stevie Nicks (Fleetwood Mac), John Fogerty, Nate Mendel si Chris Shiflett (Creedence Clearwater Revival), Alain Johannes, Chris Goss, Brad Wilk (Rage Against The Machine).

Toti artistii invitati sa urce pe scena au inregistrat la cunoscutul studio Sound City si apar in documentarul lui Dave Grohl despre studioul din California.

Productia a avut premiera la Sundance Film Festival, desfasurat in Utah pe 19 ianuarie.

Acel studio a fost folosit de nume mari precum Metallica, Rage Against The Machine, Neil Young si chiar Nirvana, trupa in care Grohl a fost tobosar. "Sound City este un film despre adevarul, talentul si integritatea rock and roll-ului. Ca si coridoarele intunecate ale studioului, el poate sa nu fie dragut... Dar este pe bune!", a spus Grohl despre documentar.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook