Documentarul HBO despre Kurt Cobain va contine piese nelansate

de Cristi Nedelcu

Documentarul HBO despre Kurt Cobain va contine piese nelansate


Primul documentar in intregime autorizat despre Kurt Cobain va contine cateva piese ce nu au fost lansate catre artist.

Documentarul realizat de HBO si intitulat Kurt Cobain: Montage Of Heck va avea premiera pe data de 4 Mai in SUA urmand sa se hotarasca o data de lansare si pentru Marea Britanie.

Producatorii documentarului au despre acesta ca este: "A raw and visceral journey through his life". Acestia nu au avut nici o restrictie in a folosi orice au dorit din arhiva personal a lui Cobain.

Brett Morgan, rezigorul filmului a declarat: "Am pornit acest proiect acum opt ani. Ca majoritatea, am crezut ca noile materiale nu vor fi asa de multe. Cu toate acestea cand am intrat in arhiva lui Kurt am descoperit peste 200 de ore de muzica si material audio nelansat, o varietate de opere de arta, picturi in ulei, sculpturi si nenumarate ore de inregistrari video home-made nemaivazute de nimeni si peste 4000 de pagini cu ajutorul carora am reusit sa fac un portret foarte intim al artistului care rareuri lua contactul cu media."

Vaduva lui Cobain, Courtney Love nu a fost deloc implicata pentru acest documentar, dar are in plan sa faca unul despre ea, care va fi filmat in acest an.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook