Concert Niste Baieti Sub scena la Godot Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Niste Baieti Sub scena la Godot Bucuresti


Nascuta din idei inecate in fum de tigara si muzica punk, intr-un mic club din Bucuresti, in jurul unei mese inghesuite, trupa Niste Baieti propune un zambet nostalgic, in ritm de punk rock, in amintirea serilor de demult, a revelioanelor in sanul familiei, alaturi de glumele lui Dem Radulescu si Amza Pellea, cand, pe acordurile muzicii “usoare“ romanesti, tata o invita pe mama la un vals langa masa plina de bucate din sufragerie. Niste Baieti canta in clubul Sub Scena sambata, 26 februarie, dupa 10 seara, in Godot Cafe-Teatru. Pe Blanari 14.

„Cantecele nemuritoare ale lui Dan Spataru, Mirabela Dauer, Stefan Banica Senior sau Mihai Constantinescu ne vor ramane in inima intotdeauna, si pentru ca ele sa fie “pasate “ si generatiei tinere, ne-am hotarat sa le abordam exact asa cum stim noi cel mai bine sa facem”, spun Niste Baieti. In 2007, le-au impachetat pe un cd si a iesit primul album bootleg 100%, pentru prieteni, fara scop comercial: Niste Baieti - “Adunate din Popor si Cantate Din Topor”. Apoi au plecat in turneu prin tara. „Zambind. Mai departe scrie-n carte. Avem concerte si nu ne lasam! Enjoy!”

Niste Baieti inseamna: Albert - voce (a mai cantat cu Molotov Cocktail, Hotel Fetish si Los Emebecilos), Gabi (de la E.M.I.L.) - chitara si backing vocals, Barbu (tot de la E.M.I.L.) – bass si backing vocals si X-ul (canta si cu Recycle Bin) - tobe.

Pana sambata aceasta, fiecare zi de la Godot este destinata teatrului sau muzicii. Deseara, pe Blanari 14 se joaca „Un cuplu ciudat”, cu Mirela Zeta, Ioana Barbu, Andreea Gramosteanu, Andreea Samson, in regia Doinei Antohi, de la ora 20:00. Miercuri, de la 20:30, The Amsterdams canta acustic pe scena de la Godot, iar Catalin Babliuc aduce Karaoke party Sub scena, dupa 10 seara. Urmeaza spectacolul din fiecare joi: ImproVizati.ro. Vineri, Micutzu, Natanticu, Toma si Sergiu fac stand-up comedy de la 10 seara, iar Sub Scena DJ Vasile si Florian J Mikuta organizeaza Balkadans Party. On Dexx - balkan music, cu influente disco, house, drum’n bass, polka, rhumba, dubstep, funk, rock, country, mushup, de la ora 23.30, cu intrare libera. Sambata, 26 februarie, inainte de "Niste Baieti", in Godot se joaca "Visul", in regia lui Marius Galea, de la ora 20.00. Saptamana se incheie cu o seara de Oscar, cand ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va fi proiectata in direct in noaptea de duminica, 27 februarie. Prietenii Godot sunt asteptati de la 8 seara, pentru pronosticuri, concursuri cu premii la bar si alte idei si evenimente pregatite dinainte sau spontane. Intrarea este libera.

Godot Cafe-Teatru pastreaza fizionomia unui teatru clasic, fiind singurul cu aceasta structura din Bucuresti. Este un loc gandit cu suflet, cu scena, cu pian si in care la bar lucreaza studenti la actorie. Un spatiu in care pur si simplu te simti bine. In fiecare seara pe scena Godot se joaca piese de teatru, au loc concerte, spectacole de stand-up comedy, impro-show-uri, proiectii de film sau expozitii de fotografie. Deschis la sfarsitul anului trecut, Godot a adus de la inceput artisti care au sustinut spectacole cu sala plina. Dintre ei, Amaro Del (din Serbia, in cadrul turneului In Quest for the Gipsy Soul of the World), Nightloosers - Hanno Hoefer, Marius Mihalache, Irina Sarbu, Teodora Enache, alaturi de piese de teatru ca Bullets over Lipscani, dupa texte de Woody Allen, Cu(cu)ienfrunte, un two man show cu Radu Iacoban si Tudor Istodor, dupa texte de Eric Bogosian, Gunoierul lui Mimi Branescu, No One, de Carmen Vioreanu, cu Razvan Fodor, Adrian Stefan, Paul Dunca si Alexandru Secareanu si spectacolele de improvizatie sau stand-up comedy ale deja “clasicilor” Micutu, Bobo, Catalin Neamtu, Tania Popa. Din 29 ianuarie, Godot inaugureaza si clubul “Sub scena”. Totul la Godot Caf-Teatru se petrece in atmosfera calda a unei cafenele boeme cu iz interbelic, care deschide fiecare dintre diminetile de pe Blanari 14. (Rezervari: 0736 414 244)

godotcafeteatru.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook