Niste Baieti in Wings: Haos organizat

de Chaos Lore

Niste Baieti in Wings: Haos organizat


Cum poate sa fie un concert Niste Baieti decat asa cum ne place noua? Haos organizat, frumos, pieptanat si bagat in priza. Gata de show? Sa inceapa spectacolul! Mai jos gasiti si filmari.

Si a inceput cu Vasile "Pasy" Menzel, unul dintre celebrii frati Menzel, care au popularizat step-ul in anii '60-'70. Pasy, imbracat popular, s-a tot translatat pe scena impresionand in fiecare secunda publicul care se grupase in bisericute asteptand cantarea.



Dupa aceea a urcat pe scena Teo, cel cu stand-up comedy-ul de la Deko, care a incercat sa aduca o stare de caterinca printre cei prezenti in Wings pentru a pregati terenul de "scandal". Teo a facut cateva glume, mentionand dupa fiecare dintre ele "E bine, ma bucur ca pana acum nu mi-am luat bataie! (n.r. - de la publicul din Wings)". Nu stim ce s-a intamplat dupa ce a coborat, insa cat a fost pe scena a fost primit bine de public.

Intai au venit berile, puse le langa amplificatoare, apoi si baietii: Albert, Gabi, Barbu si Icsu'. Muzica lor e la fel de nemuritoare ca si slagarele romanesti pe care le reinterpreteaza punk. Cea mai buna parte? Nu a fost sauna, ba chiar a fost rezonabil de cald.

Dupa intro au cantat coverul dupa Ducu Bertzi, apoi am avut parte de piesele pe care le iubim: "Lasa-mi toamna pomii verzi", "Ionel, Ionelule", "Un copac cu flori", "Daca ploaia s-ar opri", "Fata draga" - toate de pe albumul de debut "Adunate din popor si cantate din topor" - si de multa voie buna. S-a cantat in cor in public, pumnii au fost atintiti cu forta catre cer, oamenii s-au tinut de gat ca fratii, asa cum le sta bine unora ce vin la concert Niste Baieti. Am reascultat piesele astea cu aceeasi placere cu care Albert mai ca sare pe noi de pe marginea scenei de cate ori are ocazia.



Am avut parte insa si de "Sa reziste", "Spune-mi cine esti", "Harap Alb", "Sandy Belle" sau "Hurt" (cover dupa Nine Inch Nails), de pe albumul pentru care am asistat la petrecerea de lansare, "Fara muzichie viata e pustiu" - acelasi entuziasm, cu pogo pe alocuri si cu ska dance aferent.

Niste Baieti au cantat ca invitati surpriza in deschidere la concertul de majorat pe care Z.O.B. l-au avut in Wings pe 13 mai. La randul lui, Vlase de la Z.O.B. a urcat pe scena si a cantat alaturi de Albert piesa "Sandy Belle", nu inainte de a invita publicul sa cante si de a glumi.

Haos organizat, cum ne place noua sa zicem. Ce mai: Niste Baieti sunt numai unii!



Discul este disponibil in editie limitata, de 200 de bucati, "pentru prieteni si colectionari”. Pentru aceasta lansare baietii au reeditat si inclus in CD-ul de colectie si primul lor album, "Adunate din popor si cantate din topor”, produs in 2006. Discul (dublu CD) s-a vandut cu 20 de lei - o investitie care a meritat, zicem noi!

Piesele de pe Fara muzichie, viata e pustiu:

1. C (s) erbul de aur (intro)
2. Deschideti poarta soarelui
3. Sa te gandesti la mine
4. Harap alb
5. La fereastra ta
6. Sa reziste
7. Florile dalbe
8. Sandy Belle
9. Vitezomanul Gica
10. Cele mai frumoase flori
11. Gica Petrescu medley
12. Spune-mi cine esti
13. Balada pentru o sticla de vin
14. Hurt


Poze Niste Baieti pictures - Fara muzichie viata e pustiu



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: