Noblesse Oblige concerteaza vineri in club Control din Bucuresti

de Chaos Lore

Noblesse Oblige concerteaza vineri in club Control din Bucuresti


Noblesse Oblige revine in Romania, de data aceasta in cadrul unui turneu de promovare al noului lor album : MALADY. Joi 25 noiembrie cei doi membri ai trupei pot fi vazuti in clubul CONTROL in calitate de DJs, urmand ca live performance-ul lor sa aiba loc vineri 26 noiembrie.

Noblesse Oblige s-a infiintat in Londra in 2004 ca un proiect al muzicianului si producatorului german Sebastian Lee Philipp si al frantuzoaicei Valerie Renay (acrtita/cantareata/compozitoare).

Lanseaza albumul lor de debut in 2006, intitulat Privilege Entails Responsibility (traducerea in engleza a numelui formatiei) in U.K. Locuind din 2006 la Berlin, anul acesta trupa si-a inregistrat cel de-al 3lea album in studioul lor propriu folosind voci, chitari acustice, drum machine, live percussion si rare interventii electronice. Lansat in primavara lui 2010, Malady devine astfel o productie Noblesse Oblige bazata pe inregistrari live si foarte
putine prelucrari post productie.

Pe langa faptul ca este jumatatea Noblesse Oblige, Sebastian produce si inregistreaza trupe in studioul sau din Berlin si compune muzica de film. De asemenea face parte si din proiectul muzical Der Rauber undder Prinz.

Pe Valerie publicul o cunoaste si in calitate de actrita sau regizor de teatru. Poate ati vazut-o deja in L’amour Toujours (2008) al lui Edwin Brienen. De curand, Valerie Renay dezvaluie o alta latura a personalitatii sale, relansandu-se pe scena berlineza de art & performance ca Femme Facade.

Nu trebuie ratat nici dj set-ul Noblesse Oblige din seara de 25 noiembrie! Ocupandu-se de propriul lor club in Londra: Caligula (2004-2007), Noblesse Oblige au aparut in mod constant pe scena in calitate de DJs, inclusiv la London’s Torture Garden si ulterior in multe alte baruri si cluburi din Berlin si Paris.

http://www.myspace.com/noblesseoblige
http://www.noblesseoblige.co.uk/

Clubul Control se afla pe Strada Academiei nr.19 (intrarea prin pasajul Victoriei).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: