Cronica NOFX - Recapitularea vacantei de vara

de Morrison

Cronica NOFX - Recapitularea vacantei de vara

Cu cateva zile inainte de inceperea scolii copii s-au strans la amfiteatrul Eminescu din Parcul National. A fost recapitularea distractiilor de peste vara din Vama Veche, cu un cocktail OCS, CTC, Pistol Cu Capse, E.M.I.L. si, tocmai din America - NOFX.

Locul, pregatit cum se cuvine pentru concert 4 bannere in spatele scenei, bere + non alcoolice la intrare, caca de catel intre randuri, a atras vreo 500 de suflete.


Omul Cu Sobolani


Eu, Morrison, Andrei, sunetistul, tatal baiatului fan Marilyn Manson si membrii trupelor am fost printre putinii care-am ridicat media de varsta la cantarile de-aseara.

Treaba a-nceput lenes si cuminte, cu OCS. Cuminte a fost si publicul, desi toate piesele Omului cu Sobolani erau arhicunoscute. Dupa o pauza interminabila a venit in forta CTC, dar forta s-a stins dupa cateva versuri, caci de la pupitru s-a pus beat-ul gresit. S-a reluat, CTC-istii s-au revoltat despre cate se-ntampla in tarisoara noastra si, din nou pauza.


Pistol Cu Capse


NOFX


Pistolul Cu Capse au fost primii care-au miscat ceva cu adevarat in public, inclusiv catelul responsabil de excrementele amintite mai sus. Patrupedul a intrat pe scena, e adevarat, nu la fel de spectaculos ca atunci cand la fotbal intra un cocos pe gazon.


NOFX


Fetele melomane


Fortele de ordine au strans randurile, copiii s-au masat si ei mai aproape de scena, E.M.I.L. au facut show foarte bun, acompaniati de Butch pe cateva bucati. S-au produs si primele mosheli, in cele doua fose din fata scenei.


E.M.I.L.


CTC


Incalzirea fiind facuta, bomba de energie a detonat la scurt timp de la inceperea concertului NOFX. Dornici de foiala si scantei, junii au pacalit body guarzii, si, cu burtile inca suple si miscari agere au tasnit pe langa colosi aruncadu-se la joc fix in cele doua "borcane" din fata scenei. Sigur, ar fi vrut ei si mai aproape de cei patru punk-eri veseli, dar nu le-a iesit.


E.M.I.L.


NOFX


NOFX e cea mai haioasa formatie de punk de pan-acum. Au umor si cand canta, si cand vorbesc cu publicul. Ne-au spus mascari, chestii rasiste, ne-au incitat sa-I "iubim" pe evrei, mexicani, negrii, totul la modul cat mai neserios cu putinta. Cam asa ar fi aratat cred, orchestra lui Borat.


NOFX


Publicul la NOFX


Sus, chiar pe buza amfiteatrului, un individ in tricou alb varsa de zor, apoi face trei pasi in jos, spre scena. Trei pasi dezlanati, se dezechilibreaza si se prabuseste peste elegantele scaune de tabla. E prea beat sa-l doara ceva, dar in timp ce scriu isi pune probabil comprese pe ceafa.


Jabaila & CO fac atmosfera


NOFX


Eu ma retrag, bine dispus de intregul eveniment (si nu ma refer aici la accidentul de mai sus!).

Tiberiu Crisan, Bestmusic

Galerie Foto : NOFX, E.M.I.L., Omul Cu Sobolani, Pistol Cu Capse si CTC

Comenteaza pe Forum
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: