NOFX anunta data lansarii "The Longest EP"

de Chaos Lore

NOFX anunta data lansarii

Cel mai recent album al trupei NOFX, "The Longest EP", contine o colectie de 30 de piese din 1987 pana in 2009 plus piese rare si alte aspecte nepublicate pana acum.

Acesta se va lansa in Statele Unite pe 17 august, la pretul de 10 dolari.

Tracklistul albumului este:

1: The Death of John Smith
2: The Longest Line
3: Stranded
4: Remnants
5: Kill All the White Man
6: I Wanna Be an Alcoholic
7: Perverted
8: My Name Is Bud
9: Hardcore 84
10: War on Errorism Commercial
11: 13 Stitches (Acoustic)
12: Glass War
13: Jaw Knee Music
14: Concerns of a GOP Neo-phyte
15: Golden Boys
16: You’re Wrong
17: Everything in Moderation (Especially Moderation)
18: I’m Going to Hell for This One
19: I’ve Become a Cliche
20: Cokie the Clown
21: Straight Outta Massachusetts
22: Fermented and Flailing
23: Codependence Day
24: My Orphan Year (Acoustic)
25: S&M Airlines (7" version)
26: Dueling Retards
27: On the Rag
28: A200 Club
29: Shut Up Already
30: The Punk Song

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram

Concerte recomandate: