Solistul Noir Desir recidiveaza?

de Morrison

Solistul Noir Desir recidiveaza?

Solistul grupului Noir Desir, Bertrand Cantat, este (din nou) interogat de Politie dupa ce fosta lui sotie, Kristina Rady , a fost gasita spanzurata in casa in care cei doi locuiau impreuna.

Totul s-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce sotul ei dormea in alta camera. Cadavrul a fost gasit duminica in jurul pranzului de unul dintre copiii celor doi.

Bertrand Cantat in varsta de 45 ani are antecedente serioase pentru ca in 2003 el si-a ucis iubita, actrita Marie Trintignant, prin multiple lovituri in zona capului. Dupa incident, acesta a fost condamnat la 8 ani in inchisoare dar a fost eliberat in 2007 pentru buna purtare

Zilele trecute, totusi, politistii au gasit un bilet de adio, iar legistii au confirmat ca este vorba despre sinucidere.

Bertrand Cantat si Kristina Rady s-au casatorit in 1997 si in acelasi an s-a nascut primul lor baiat, Milo. In 2002 s-a nascut si Alice iar an mai tarziu cuplul divorteaza din cauza infidelitatii cantaretului.

Un articol recent despre Noir Desir gasiti la Coltul cu Muzica aici:

Legende: Noir Desir, Motorhead si NOFXDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook