N.O.M.

Stiluri: Mathcore

Biografie N.O.M.

N.O.M. a pornit la drum in 2002, in Sighetul Marmatiei, sub titulatura New Order of Messiah, o formatie care includea si un instrument cel putin interesant pentru acest gen muzical: flautul. O data ce trupa a decis sa renunte la flaut, piesele vechi au fost prelucrate intr-un stil mai dur, mai agresiv, bazandu-se pe un sound curat, cu teme si mesaje concrete. Astfel, numele trupei New Order of Messiah s-a schimbat in Non Orchestra Machine, gasind astfel imaginea si stilul potrivit, versurile lui George Bacovia fiind inlocuite cu versuri proprii, tematica acestora fiind viata suprarealista imaginara. Componenta: Sorin - guitar Robi - drums David - bass guitar Andrei - vocals Discografie: Fall Waltz (Demo - 2003) Recorded & mixed: may 10-2003 Glas Transilvania Studio, Romania Red Boy in the World of Dreams (album - not yet released) Recorded & mixed: oct - 2007 Denever Studio, Hungary...Toata biografia N.O.M.

Stiri cu N.O.M.

  • Concert NOM si Messy Meex in club Subway din Bacau

    Metalsupport organizeaza sambata, 21 august, un alt concert NOM, de data aceasta in club Subway din Bacau. Alaturi de acestia vor mai canta si autohtonii Messy Meex, incepand cu ora 21:00. Biletul este 8 lei si include un shot de vodca.

  • Update concert NOM si Nocturnal Fall in Suceava

    Alaturi de NOM si Nocturnal Fall, pe scena va mai urca si trupa de alternative Fever's pentru concertul din Discotheque Vox din Suceava. Concertul incepe la ora 20:00, iar biletul costa 10 lei. Trupa NOM este si pe afisul Dirty Fest 2010 (30-31 iulie) de la Seini , Maramures .

  • Concert NOM si Nocturnal Fall in club Vox Suceava

    Metalsupport organizeaza in clubul Vox din Suceava un concert al trupelor NOM si Nocturnal Fall. Concertul incepe la ora 20:00, iar biletul costa 10 lei. Trupa NOM este si pe afisul Dirty Fest 2010 (30-31 iulie) de la Seini , Maramures . NOM - metalcore Nocturnal Fall - symphonic metal

Toate stirile cu N.O.M.
N.O.M.

Muzica N.O.M.