N.O.R. a lansat un nou videoclip

de Cristi Nedelcu

N.O.R. a lansat un nou videoclip


Trupa de rock alternativ N.O.R. din Oradea, a Iansat in 25 decembrie 2014 videoclipul piesei Piesa 9.

Piesa 9 este cel de-al treilea videoclip N.O.R., primele fiind Give me a sign (februarie 2013) si In somn (octombrie 2013), cel din urma adunand pana in prezent peste 11500 de vizualizari pe YouTube. Melodia Piesa 9 face parte de pe EP-ul de debut N.O.R. Intre furtuni, care urmeaza sa apara in ianuarie 2015 si care va contine 5 piese.

Filmarile pentru videoclip sunt facute la festivalul Toamna Oradeana (octombrie 2014) si la sala de repetitii N.O.R., camera Petrica Muntean (Independent Films Oradea) si N.O.R. (GoPro), de editarea video fiind responsabil Ben Pipa (Londra). Inregistrarile melodiei au fost facute la studiourile Postanalog (vocile, toba si bassul; inginer sunet Marcel Florut) si Prosoundstudio (chitarile; inginer sunet Alex Ardelean), ambele din Oradea. Mixajul si masterul sunt semnate de Marius Costache, Studio 148 Bucuresti.

N.O.R. este o formatie romaneasca de rock alternativ, fondata in 2012 la Oradea, odata cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Componenta actuala este: Paul Halasz (voce, chitara), Raul Oros (chitara, voce), Marius Meczinger (chitara, voce), Cristi “Copex” (bass, voce) si Lucian Hulban (tobe, voce).

Formatia a debutat in 10 noiembrie 2012 la Moszkva Cafe din Oradea. Popularitatea trupei a crescut treptat, in acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut in rock-ul alternativ romanesc. In anul 2014, N.O.R. a avut 15 concerte, majoritatea la festivalurile importante de gen din Romania dar si cateva gig-uri in cluburi din vestul tarii. Urmatorul concert va avea loc sambata 17 ianuarie, la Downtown Satu Mare, impreuna cu Decease din Cluj.

Activitatea trupei N.O.R. poate fi urmarita online aici:

Mai jos puteti urmari videoclipul de la Piesa 9
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: