Detalii despre noul album Oasis

de Morrison

Detalii despre noul album Oasis
Rockerii de la Oasis fac progrese rapide in ceea ce priveste inregistrarea primului lor album de studio din ultimii trei ani, a declarat solistul Liam Gallagher pe 13 noiembrie pentru Reuters.

Acesta a spus ca au inceput sa inregistreze cel de al saptelea album Oasis saptamana trecuta si asteapta sa fie finalizat pana la mijlocul lunii decembrie. Dupa Craciun, trupa va veni in Los Angeles pentru a mixa LP-ul programat sa apara pe piata in luna august a anului viitor.

Ca si cei de la Radiohead, Oasis nu lucreaza in prezent cu nici o casa de discuri, insa nu intentioneaza sa ofere spre download noul material la un pret stabilit de fani. Cu limbaj colorat, Gallagher a tinut sa precizeze ca `doar peste cadavrul` lui vor da un album pe degeaba.

Discul se va compara cu cel de al saptelea material semnat Beatles si Rolling Stones - `Revolver` si `Beggars Banquet`.

Fratii Gallagher Noel, in varsta de 40 de ani si Liam 35, renumiti pentru desele dispute personale, sustin ca se inteleg foarte bine in studio. `Nu vorbim prea mult. Ne vedem de treaba noastra` a declarat Liam.

BestmusicDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: