Oasis ii detesta si pe Coldplay

de Morrison

Oasis ii detesta si pe Coldplay
Liam Gallagher spune despre trupa Coldplay ca il lasa rece.

In ciuda popularitatii fara granite a trupei lui Chris Martin, rocker-ul de la Oasis a declarat ca trupa lui ramane in continuare cea mai buna din lume si ca va sterge podelele cu rivalii sai.

Nu suntem cea mai mare trupa din America, dar cine isi doreste asa ceva?, spune acesta.

"Motivul principal pentru care nu suntem agreati in America este atitudinea noastra. Desi biletele pentru concertul de la Madison Square Garden s-au vandut intr-un minut, americanii nu cumpara CD-urile noastre. America este doar o tara intr-o lume foarte mare. Si daca ei nu ne plac, altcineva o va face cu siguranta", a declarat Liam Gallagher pentru revista Loaded.

Ultimul album semnat Oasis, Dig Out Your Soul, a ajuns pe locul 5 in topul american Billboard.

Vedeta

Recent, Noel Gallagher, chitaristul Oasis, i-a atacat intr-un interviu pe Radiohead, spunand despre acestia ca nu au evoluat deloc in ultimii ani.

Corectati-ma daca gresesc, dar au scos acelasi album de la Kid A incoace, nu-i asa?, a spus Noel Gallagher.

Cea mai mare acuzatie pe care ne-au adus-o criticii de-a lungul timpului a fost aceea ca suntem Oasis si nu Radiohead, spune Gallagher, enuntand astfel o posibila cauza a frustarii sale.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: