CEPHALIC IMPURITY sunt confirmati pentru Obscene Extreme 2012

de George Lazar

CEPHALIC IMPURITY sunt confirmati pentru Obscene Extreme 2012


Rusii de la Cephalic Impurity sunt cea mai recenta confirmare pentru Obscene Extreme 2012, festival ce va avea loc intre 11 si 14 iulie in Trutnov-Battlefield, Cehia.

Pana in acest moment au fost confirmate 54 de trupe din numarul total de 69 care vor urca pe scena Obscene Extreme:

ANDRALLS
ASPHYX
BAD DREAMS ALWAYS
BENIGHTED
BLOCKHEADS
BLOOD
BLOOD I BLEED
BLOODSOAKED
BOWEL f**k
BUFFALO GRILLZ
CEPHALIC CARNAGE
CEPHALIC IMPURITY
COKE BUST
DEAD
DEMISOR
DEMONICAL
DISCHARGE
DISGORGE
EXHUMED
EXORCIZPHOBIA
EXTINCTION OF MANKIND
FUBAR
GROG
GUTALAX
HARD CHARGER
INTERNAL SUFFERING
JIG-AI
KEITZER
KRISIUN
LOOKING FOR AN ANSWER
M:40
MASSIVE CHARGE
NASUM
NECROMORPH
ORIGIN
PLAGUE RAGES
POISON IDEA
REPUKED
ROTTENNESS
SAKATAT
SANITYS DAWN
SICK FIX
SPLITTER
STOLEN LIVES
SUBLIME CADAVERIC DECOMPOSITION
SUFFOCATION
TOOLS OF THE TRADE
VOMITORY
VON BOOM
VULVECTOMY
WEEKEND NACHOS
WOLFBRIGADE
WORMROT
YACOPSAE


Axa Valaha Productions organizeaza pentru al cincelea an consecutiv excursia oficiala la cel mai important festival dedicat in exclusivitate muzicii extreme si foarte extreme, OBSCENE EXTREME Festival, care include exclusiv trupe grindcore, brutal death metal, gore, crustcore, thrash sau power violence.

Festivalul se desfasoara la marginea orasului Trutnov din nord vestul Cehiei, intr-o locatie special amenajata, care include amfiteatru cu banci, locatii la umbra, zeci de standuri de merchandise si bauturi alcoolice si racoritoare, chill-out tent si afterparty, de asemenea un perimetru generos pentru campare (inclusiv posibilitatea de a campa in zona VIP, cu securitate 24 de ore din 24).

Plecarea se va face pe data de 10 iulie 2012 din Bucuresti, cu un microbuz sau autocar, in functie de numarul total al participantilor, intoarcerea urmand a se face pe data de 15 iulie 2012, cu sosire la Bucuresti in dimineata zilei de 16 iulie. Traseul va fi stabilit in functie de numarul si de localitatea de domiciliu a participantilor, fara ca perioada totala a calatoriei sa depaseasca 24 de ore.

Pretul total al excursiei, care include transport, plus biletul la festival (camping gratuit inclus, plus diverse variante de cazare, hotel, hostel sau pensiune contra-cost) este de 170-200 de euro de persoana, in functie de numarul total al participantilor din Romania. Exista posibilitatea de a plati pretul excursiei in rate pana la data plecarii.
De asemenea, pentru persoanele care opteaza pentru o alta varianta de transport, Axa Valaha Productions va ofera posibilitatea de a achizitiona in avans biletele la festival, la pretul initial. Informatii si rezervari la axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107.776.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: