Biografie Omul Cu Sobolani



Omul Cu Sobolani

Genuri muzicale:
Alternative

Trupe similare:
Linkin Park  Vita de Vie  Evanescence  Korn  Coma  Green Day  Paramore

OCS au lansat la apa sapte albume, opt videoclipuri si un mod de viata, si sunt considerati la ora actuala cea mai tare trupa de rock alternativ, avand o gramada de fani care se inghesuie la fiecare concert de-al lor si care canta impreuna cu ei.
Trupa a luat nastere in Constanta pe 1 august 1997. Numele vine de la celebra carte a lui Freud Omul cu sobolani. Prima lor piesa se numea Fara adresa si nu a fost niciodata produsa/scoasa pe piata. Membrii trupei declara ca au avut probleme cu debutul deoarece numele era neprietenos, stilul necomercial iar atitudinea lor cam prea rebela.
Li s-a propus chiar si schimbarea numelui de catre o importanta casa de discuri. Componenta trupei a variat din 1997 pana acum, cand memrii trupei sunt: Dan Amariei (voce), Cezar Panait (chitara), George Siia (tobe), Adrian Albu (bass), Nucu (chitara).
Omul cu Sobolani a lansat albumul de debut, Razna, in 1997, la A&A Records. Primul hit al trupei s-a numit "Vara pe olita." Membrii trupei considerau primul lor album," un raspuns la starea de absoluta anormalitate din muzica autohtona".
Cel de-al doilea album , "Ne punem in cap", a aparut in 2001, lansand un nou hit, "Dezorientat", al carui videoclip a fost filmat de Tudor Giurgiu.
"Ne punem in cap = tot ceea ce facem facem pana la capat, absolut, total...ne punem in cap = evitam, pe cat se poate, jumatatile de masura ...ne punem in cap = limitele exista... trebuie doar sa le gasim si sa le tot impingem "(OCS)
In 2002, Omul cu Sobolani a revenit cu albumul "Mainile sus!"."Mainile sus" pentru oamenii din presa carora le plac lucrurile frumoase si NOI, "Mainile sus" pentru trupele care nu s-au transformat peste noapte in ansambluri de muzica usoara, "Mainile sus" pentru toti pustanii destepti care merita mai mult decit turma de formatii tip "vinolamine" si "mi-e dor de tine", formatii care au impresia ca se adreseaza unei generatii de retardati.
In 2004 baietii de la OCS scot albumul OCS TV, piesele Ajutor si 2oua beri goale fiind difuzate si pe posturile tv de specialitate, dar si la unele posturi de radio.In 2005 au scos albumul "Best before 2005", un album cu cele mai bune piese de pana acum.
Stil: alternative rock
Componenta:
Dan - voce
Nucu - chitara
Kaiser - bas
Miknea - tobe
Discografie:
Razna (1999)
Ne Punem In Cap (2001)
Mainile Sus! (2002)
OCS TV (2004)
Best Before 2005 (2005)
Nu Incerca Asa Ceva Acasa (2006)
Superparanoia (2006)
OMUL CU SOBOLANI
www.omulcusobolani.ro
www.myspace.com/ocsband


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook