Concert Omul Cu Sobolani si White Ash in Club A Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Omul Cu Sobolani si White Ash in Club A Bucuresti


Concertul cu numarul 35 din seria aniversara Club A - 42 de ani poarta marca Omul Cu Sobolani. Miercuri de la ora 23.00 se anunta o seara alternativa si energica sustinuta de muzica live a celor de la OCS.

Trupa a luat nastere in Constanta, pe data de 1 august 1997, din initiativa lui Dan Amariei si a lui Adrian Albu (a.k.a. Koks). Numele trupei vine de la celebra carte omonima a lui Sigmund Freud. OCS a lansat pana acum sase albume, un single, o colectie de single-uri si un DVD, a filmat 22 de videoclipuri neconventionale si a sustinut sute de concerte, cucerind scena romaneasca de rock alternativ.

Pe 6 aprilie dansam legati la ochi alaturi de baietii de la Omul cu sobolani, in Club A, incepand cu ora 23.00. In deschidere vor concerta cei de la White Ash. Formatia de new-school rock’n’roll White Ash a revenit de curand in tara, dupa un lung turneu in America de Sud si Statele Unite.

Componenta OCS:

Dan Amariei – vocal
Lupu Arama - lead guitar / bass
Cezar Panait - bass / lead guitar
Mihnea Dobrota – drums


Componenta White Ash:

Daniel Manescu - voce
Bill Django - chitara
Mihai Patra - bas
Radu Gheorghe - tobe

Pretul de intrare ramane studentesc: 10 lei.

Facebook event
http://www.omulcusobolani.ro
http://blogulcusobolani.wordpress.com/
www.cluba.ro
http://www.facebook.com/ClubA.BucurestiDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook