Omul Cu Sobolani - Cauta videoclip


Cauta, noul videoclip semnat de Omul cu Sobolani, poate fi urmarit mai jos.

Videoclipul piesei ”Cauta” este produsul unei colaborari regizorale dintre Dragos Ometita, art-directorul oficial al trupei, si vocalul Dan Amariei

Dan Amariei: ”Este pentru prima oara cand eu fac pe regizorul, impreuna cu Dragos, care este pentru noi cam ceea ce este Anton Corbjin pentru Depeche Mode (pastrand evidentele proportii)”.

Povestea se articuleaza in jurul unui story minimal, dar care va avea mai multe sfarsituri. Fiecare sfarsit poate fi ales de catre cel ce vizioneaza videoclipul, cu ajutorul unui plug in special ce va putea fi downloadat foarte simplu.

Pentru single-lui “Cauta”, trupa Omul cu Sobolani a colaborat cu producatorul englez Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music. Adam, impreuna cu managerul general al casei de productie, Istvan Farkas Adorjani, s-au declarat extrem de incantati si onorati sa colaboreze cu OCS, iar Adam a declarat: ”Fac asta fiindca imi place foarte mult. Sunt interesat de oamenii care vor intr-adevar sa reuseasca si care vor sa ajunga undeva.”

Inca din timpul turneului aniversar ”OCS 15 ani” care a avut loc in toamna trecuta, trupa a inceput lucrul la noul album, album ce va beneficia de o lansare i de un turneu de promovare in orasele mari din tara. Albumul-concept va contine 12 piese si este construit in jurul temei „cauta”: "Cauta este prima piesa de pe albumul "Marea cautare" si este cumva piesa centrala.

Trimite inspre cautarea pe care o s-o inteleaga fiecare cum vrea. Noi in momentul asta ne cautam pe noi insine.” Noul album va fi marcat i de o colaborare exploziva cu MC Bean, vocea trupelor Suie Paparude si Subcarpati, si va putea fi ascultat incepand cu octombrie 2013. Pana la lansarea din toamna, OCS planuieste sa mai lanseze inca 2 single-uri, ce vor fi insotite fiecare de cate un videoclip.