Fani din Ungaria si Serbia vin la Transylvanian Owl Fest in Cluj-Napoca

de Buvnitz

Fani din Ungaria si Serbia vin la Transylvanian Owl Fest in Cluj-Napoca


Au ramas cateva saptamani pana la Transylvanian Owl Fest, primul eveniment major de metal extrem al inceputului de an.

Pana in acest moment si-au anuntat participarea atat fani din Romania (Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Oradea, Brasov, Baia Mare, Timisoara) precum si oameni din Serbia, Ungaria sau Bulgaria.

Reamintim ca Transylvanian Owl Fest va avea loc in data de 8 februarie la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

Prima editie a festivalului se va bucura de prezenta:

ORIGIN (S.U.A.) - death metal
Psycroptic (Australia) - death metal
LENG TCH'E (Belgia) - death/grind
ITE MISSA EST (Franta) - deathcore


BILETELE pentru acest eveniment vor avea pretul unic de 50 Ron si se vor putea gasi doar prin sistem de rezervare. Pentru a rezerva bilete trimiteti un mail la mightyowlprod@gmail.com impreuna cu numele, orasul si numarul de bilete dorite.

Toate biletele se vor ridica in ziua concertului de la intrarea in club. Numarul biletelor este limitat la 300 de bucati!

Psycroptic este una din cele mai exotice formatii ce va calca vreodata in Romania avand in vedere ca membrii trupei locuiesc tocmai in Tasmania. Muzica Psycroptic inglobeaza un numar impresionant de elemente muzicale (de la cele extreme pana la stiluri noncomformiste) pentru a crea un sunet unic, un mix precis de brutalitate si groove.

ORIGIN a luat nastere in 1998 si este considerata de presa si fani drept una din cele mai tehnice formatii din intreaga scena metal internationala. Muzica formatiei este caracterizata prin folosirea aproape exclusiva a unor tehnici extrem de dificile: blast beaturi constante, voci growl multiple, arpegii atat pe chitara cat si bas.

Dupa ce si-au consolidat pozitia in scena belgiana franceza, Leng Tch'e au cunoscut succesul pe plan international odata cu albumul The Process Of Elimination, mixat de celebrul Tue Madsen (Dagoba, The Haunted).

Calitatea discului a oferit trupei ocazia de a participa la evenimente cu renume precum Furyfest, Graspop, Summerbreeze sau Maryland Deathfest. Urmatorul album intitulat Marasmus (2007) a insemnat si un nou pas in cariera Leng Tch'e, devenind treptat un nume de luat in considerare pentru ce inseamna scena moderna de metal extrem.

Considerati drept varianta franceza a grupului All Shall Perish, ambitiosul grup Ite Missa Est a sustinut deja 40 de concerte pentru promovarea demo-ului de debut iar acum urmeaza un lung sir de show-uri pentru promovarea albumului de debut intitulat Ante Bellum, inregistrat si mixat in studioul Drudenhaus (Ultra Vomit, GTI, Anoxeria Nervosa).

Ante Bellum este catalogat drept o explozie de forta, hardcore, death metal alaturi de un deathcore modern.

Mighty Owl Productions este o agentie de booking lansata in 2010 de catre Buvnitz (METALHEAD.ro) ce in mai putin de un an a reusit sa ofere publicului roman concerte in premiera cu Parkway Drive, Malevolent Creation si Decapitated alaturi de o serie de concerte speciale cu trupe autohtone.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook