Transyvlanian Owl Fest nu va suferi din cauza conditiilor meteo

de Buvnitz

Transyvlanian Owl Fest nu va suferi din cauza conditiilor meteo


Mighty Owl Productions a emis urmatorul comunicat:

'Conditiile meteo din toata Europa au adus o serie de anulari in ce priveste anumite concerte programate in special spre Estul Europei. Aceleasi semne de intrebari au aparut si in cazul turneului Occupy Europe care va ajunge pe 8 februarie la Cluj-Napoca.'

'In acest moment nu exista temeri in ce priveste anularea evenimentului din pricina conditiilor meteo. Ne aflam in contact permanent cu managementul trupelor pentru a afla situatia exacta a fiecarei zile. Suntem in contact si cu promoterul din Ungaria (unde formatiile vor concerta cu o zi inainte de Romania) care ne-a asigurat ca in acest moment se poate ajunge catre Budapesta.'

'In cazul in care vor exista probleme legate de eveniment vom anunta publicul in timp si vom actiona pentru a remedia orice eventuala modificare.'

Pentru o buna desfasurare a evenimentului va prezentam si programul:

OPEN DOORS: 18:30

TARG3T - 19:00-19:30
SPIRITUAL RAVISHMENT - 19:40-20:10
ITE MISSA EST - 20:20-20:50
LENG TCH'E - 21:00-21:40
Psycroptic - 21:50-22:40
ORIGIN - 22:50-00:00


INFO:

- Accesul publicului se va face pe intrarea principala a clubului si nu prin intrarea laterala.

- NU vor exista restrictii in ce priveste accesul cu aparate foto! Va rugam insa sa trimiteti un mail la metalheadagency@gmail.com in cazul in care doriti sa fotografiati cu un aparat profesional.

- NU intrati in sala de concert cu sticle, bidoane de plastic, spray-uri, parfumuri, arme, lanturi, obiecte periculoase sau mancare.

- Vor exista standuri de merchandise, atat cele oficiale (ale trupelor) precum si BeautyOfPain (www.beautyofpain.ro).

INFORMATII BILETE:

Biletele sunt in continuare disponibile prin sistem de rezervari la mightyowlprod@gmail.com. Va rugam specificati numele, numarul de bilete precum si orasul de provenienta. Biletele se vor ridica direct de la intrare, in ziua concertului.

Biletele vor fi disponibile si la intrare (pentru cei care nu si-au facut rezervari) la acelasi pret de 50 RON.

UTIL PENTRU CEI DIN BUCURESTI:

Pentru ca exista un numar suficient de persoane interesate de Transylvanian Owl Fest la Cluj-Napoca, Romanian Thrash Metal Club va organiza o excursie in acest sens.

Mai multe detalii gasiti aici.

BANDS:

ORIGIN a luat nastere in 1998 si este considerata de presa si fani drept una din cele mai tehnice formatii din intreaga scena metal internationala. Muzica formatiei este caracterizata prin folosirea aproape exclusiva a unor tehnici extrem de dificile: blast beaturi constante, voci growl multiple, arpegii atat pe chitara cat si bas.

ORIGIN are la activ sase materiale discografice plus numeroase turnee alaturi de Immolation, Arch Enemy, Malevolent Creation, All That Remains, Vader sau Dying Fetus.

Psycroptic este una din cele mai exotice formatii ce va calca vreodata in Romania avand in vedere ca membrii trupei locuiesc tocmai in Tasmania. Muzica Psycroptic inglobeaza un numar impresionant de elemente muzicale (de la cele extreme pana la stiluri noncomformiste) pentru a crea un sunet unic, un mix precis de brutalitate si groove.

Formatia va lansa in februarie 2012 un nou album intitulat The Inherited Repression. Albumul a fost produs si mixat de Haley, in timp ce Alan Douches s-a ocupat de masterizare.

Dupa ce si-au consolidat pozitia in scena belgiana franceza, Leng Tche au cunoscut succesul pe plan international odata cu albumul The Process Of Elimination, mixat de celebrul Tue Madsen (Dagoba, The Haunted).

Calitatea discului a oferit trupei ocazia de a participa la evenimente cu renume precum Furyfest, Graspop, Summerbreeze sau Maryland Deathfest. Urmatorul album intitulat Marasmus (2007) a insemnat si un nou pas in cariera Leng Tch'e, devenind treptat un nume de luat in considerare pentru ce inseamna scena moderna de metal extrem.

Considerati drept varianta franceza a grupului All Shall Perish, revelatia ITE MISSA EST a sustinut deja 40 de concerte pentru promovarea demo-ului de debut iar acum urmeaza un lung sir de show-uri pentru promovarea albumului de debut intitulat Ante Bellum, inregistrat si mixat in studioul Drudenhaus (Ultra Vomit, GTI, Anoxeria Nervosa).

Ante Bellum este catalogat drept o explozie de forta, hardcore, death metal alaturi de un deathcore modern.

SPIRITUAL RAVISHMENT este trupa cu cea mai rapida evolutie din subteranele scenei transilvanene de metal extrem si cu cea mai diversa combinatie etnica din undegroundul romanesc (doi romani, un maghiar si un sirian) revine pe scena din Cluj-Napoca pentru a prezenta atat piese de pe debutul intitulat Children Of The Atom - unul din cele mai apreciate lansari discografice autohtone ale anului 2010 - precum si compozitii extrase de pe viitorul material discografic.

Avand in palmares concerte alaturi de Misery Index, Decapitated, Lividity, Hate sau God Dethroned precum si aparitii in afara tarii, Spiritual Ravishment este un nume ce nu are cum sa dezamageasca.

TARG3T este o formatie a carei componenti sunt din Alba Iulia, Deva , Simeria si Sarmasu jud Mures. Practic TARG3T-ul este adoptat de orasul Deva fiindca aici au gasit o sala de repetitii decenta si intelegerea unor oameni deosebiti. TARG3T exista din anul 1997 si a participat la aproape toate festivalurile de pe melegurile noastre.

Stilistic TARG3T a trecut prin mai multe perioade de la inceputurile sale, de la rap-metal, nu metal, hardcore si in final metal.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook