Biografie Ossian



Ossian

Genuri muzicale:
Heavy

Trupe similare:
Metallica  Truda  Iron Maiden  AC/DC  Guns N Roses  Ozzy Osbourne  Trooper

Country: Hungary
Label: Hammer Records
Website: ossian.hu

Formed in: 1986

1986-1994 Heavy metal
1998- Heavy metal

Line-up
                               
Current members:
1998-  Richárd Rubcsics - guitar
1998-  Péter Hornyák - drums
1986-1994  Endre Paksi - vocals
› 1998-  -//-
2000-  Attila Wéber - guitar
2002-  Krisztián Erdélyi - bass
Former musicians:
1986-1988  T. Péter "Koko" Kovács - bass
1986-1989  Zsolt Galántai - drums
1986-1994  Zoltán Maróthy - guitar
1988-1989  László "Pávcsi" Pálvölgyi - bass
1989-1990  Zoltán Nagyfi - drums
1989-1994  Gábor Vörös - bass
1990-1994  Csaba Tobola - drums
1998-2000  Zoltán "Töfi" Cserfalvi - guitar
1998-2002  Viktor Jakab - bass
Session musicians:
1998  Péter Ivanov - bass
 
 

Discography
8.5 8 8.4 8.8 8.3 9 9.3 8.3 8.5 8.5 8 9.4 8.2 8.2 9 8.6 8.5 8.6
1988 Acélszív
1989 Félre Az Útból!!!
1990 A Rock Katonái
1991 Ítéletnap
1992 Kitörés
1993 Emberi Dolgok
1994 Keresztút
1998 Koncert [Live]
1999 Az Utolsó Lázadó [EP]
1999 Fémzene
2000 Gyújtópontban
2001 Titkos Ünnep
2002 Árnyékból A Fénybe
2003 Hangerőmű
2004 Tűzkeresztség
2005 A Szabadság Fantomja
2007 Örök Tűz
2008 Küldetés
 
 



Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook