Overkill si Lamb Of God coopereaza

de Morrison

Overkill si Lamb Of God coopereaza
Solistul vocal al trupei Overkill, Bobby Blitz Ellsworth a declarat ca pe viitorul album al trupei, Randy Blythe de la Lamb of God va fi invitat sa cante alaturi de el pe piesa Skull and Bones.

Bodog Music a stabilit data de 9 octombrie pentru lansarea noului album al legendarei trupe d ethrash metal Overkill. Albumul se va intitula Immortalis.

Colaborarea trupei cu casa de discuri Bodog i-a pus din nou fata in fata cu Jonny si Marsha Zazula, detinatorii Megaforce Records, unde Overkill au scos primele cateva albume.

"Cine a spus ca nu ne putem intorce acolo de unde am pornit? Indiferent cine a fost, s-a inselat, pentru ca Overkill s-au reunit cu primii si cei mai mari sustinatori ai trupei!", a spus frontman-ul Bobby "Blitz" Ellsworth.

De la infiintarea trupei in 1980, Overkill au scos 20 de albume, luand in considerare si materialele live. In ciuda numeroaselor schimbari de componenta, Overkill nu si-au intrerupt niciodata activitatea si au ramas fideli genului muzical pe care l-au ajutat sa se formeze si sa se dezvolte.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook