Kelly Osbourne a parasit clinica de dezalcoolizare

de Morrison

Kelly Osbourne a parasit clinica de dezalcoolizare
Kelly Osbourne, fiica lui Ozzy, a parasit clinica de dezalcoolizare in care s-a internat din propria initiativa, dupa ce a fost implicata in cateva scandaluri mondene din pricina consumului exagerat de alcool.

Sharon, sotia lui Ozzy Osbourne, a luat-o pe fiica sa de la clinica de dezalcoolizare dupa terminarea tratamentului de 30 de zile pe care aceasta l-a primit, si a incercat sa o binedispuna printr-o sesiune de cumparaturi in cele mai scumpe magazine din oras.

Kelly Osbourne a fost arestata dupa ce a palmuit o ziarista care ii insultase logodnicul.

Fiica legendarului rocker Ozzy Osbourne este acuzata ca ar fi lovit-o pe jurnalista Zoe Griffin de la Sunday Mirror, intr-un club de noapte din Londra, pe motiv ca aceasta a scris un articol in care il ironiza pe logodnicul ei, Luke Worrall.

Griffin ar fi glumit pe seama lui Worral, de profesie model, intrucat acesta nu stie care-s cauzele unui cutremur, relateaza Gossip Girls.

Kelly Osbourne a fost arestata si interogata dupa ce s-a prezentat voluntar, impreuna cu avocatii sai, la sediul central al politiei din Londra. Ea a fost eliberata pe cautiune pana in martie.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook